Search
Search Menu

Yin yoga

Dit bindevæv er afgørende for din evne til at bevæge dig og bruge din krop. Som navnet antyder er bindevævet med til at binde alt væv i kroppen sammen – er bindevævet stift, er kroppen det også. I yin yoga påvirkes bindevævet til at blive mere smidigt via lange passive stræk, hvorved der oparbejdes mere mobilitet og fleksibilitet i kroppen.

Stillingerne holdes i mellem 3-5 minutter. Det er derfor vigtigt at slappe af i musklerne, så det bliver muligt at give efter og finde ro i stillingerne. Åndedrættet vil herefter blive roligt, hvilket har en beroligende og nærende effekt på både krop og sind.

Det kan synes som lang tid at holde stillingerne, men i en tid med højt tempo føles det vidunderligt, at få lov at give slip og have god tid til det. Yin yoga er ideel, hvis du mærker behovet for at sætte tempoet ned.

Undervisningen er tilrettelagt således at alle kan være med – både dig der har praktiseret yoga i mange år og dig som aldrig før har sat fødderne på yogamåtten.

Undervisning

Hvis holdet ikke er fuldt booket, så kom og få en gratis prøvetime på et af de igangværende hold –  tilmeld her (skriv ‘prøvetime’ i kommentarfeltet)

Der er i øjeblikket ikke yin yoga.

Udtalelser

Jeg, der altid kom til at kede mig, hvis noget gik for langsomt, må erkende, at de lange, seje træk, den intense koncentration på kroppen og åndedrættet, og den milde, klare og kærlige måde, Anne-Mette underviser på, har slået så meget rod i mig, at jeg kommer til at holde fast i yin yoga for evigt! Det giver mig smidighed i både krop og sind, og derfra kan jeg gå ud i verden og bruge min energi og mit drive på en anden og meget sundere måde. Jeg bliver faktisk stærkere af at finde hvile og ro i yogaen.
Det er svært at beskrive. Men giv dig selv den gave at prøve det! Hos jo’jo:ga er holdene meget små og stemningen tryg og omhyggelig. Der er hele tiden nærvær og fokus på ens måde at være i stillingerne, og Anne-Mette er enormt dygtig til at skabe og bevare et trygt og roligt rum omkring en, med sin blide og afstemte stemme og sin store viden om krop, bindevæv og yoga. Alle slags mennesker i alle aldre vil kunne få så meget ud af denne undervisning.”
Helene

”Yin yoga hos Anne-Mette er ren forkælelse af både krop og sind. Som ganske ny ud i Yin yoga har det været så fin en oplevelse at starte op hos Anne-Mette. Hun tilrettelægger dygtigt nyt program fra gang til gang, så man får arbejdet alle muskel grupper igennem. Hun er opmærksom på den enkeltes behov og støtter og hjælper, så alle føler sig set og taget af. Sidst men ikke mindst er Anne-Mette bare sød og behagelig at blive undervist af.” Anne

“Yin yoga giver for mig en indre ro og ikke mindst en langt mere smidig fornemmelse i kroppen. Efter flere år hvor jeg troede at en mere aktiv form for yoga var det jeg havde behov for, har jeg nu fundet en yogaform der gør at jeg lander godt i min krop. Anne-Mette er en dygtig og engageret instruktør der guider dig nemt igennem de forskellige stillinger, og formår at skabe en god og behagelig stemning. Varmeste anbefalinger herfra.” Trine