Search
Search Menu

Workshop

Yin yoga er det perfekte modtræk til en tempofyldt hverdag. På denne workshop får du mulighed for at trykke på pauseknappen, sænke tempoet og komme ned i gear.

Dit bindevæv er afgørende for din evne til at bevæge dig og bruge din krop. Som navnet antyder er bindevævet med til at binde alt væv i kroppen sammen – er bindevævet stift, er kroppen det også. I yin yoga påvirkes bindevævet til at blive mere smidigt via lange passive stræk. Herved oparbejdes der mere mobilitet og fleksibilitet i kroppen.

På workshoppen er der god tid, så stillingerne holdes typisk i længere tid, omkring 5 minutter. Det er vigtigt at slappe af i musklerne, så det bliver muligt at give efter og finde ro i stillingerne. Åndedrættet vil herefter blive roligt, hvilket har en beroligende og nærende effekt på både krop og sind.

Det kan synes som lang tid at holde stillingerne, men i en tid med højt tempo føles det vidunderligt, at få lov at give slip og have god tid til det. Yin yoga er dermed ideelt, hvis du mærker behovet for at sætte tempoet ned.

Workshoppen er tilrettelagt således at alle kan være med – både dig der har praktiseret yoga i mange år og dig som aldrig før har sat fødderne på yogamåtten.

Workshop  [FULDT BOOKET]
Søndag den 20. september kl. 10.00-12.30
Pris 225 kr.
Tilmeld her

Workshop  [FULDT BOOKET]
Søndag den 25. oktober kl. 10.00-12.30
Pris 225 kr.
Tilmeld her

Workshop  [FULDT BOOKET]
Søndag den 29. november kl. 10.00-12.30
Pris 225 kr.
Tilmeld her

Workshop  [FULDT BOOKET]
Søndag den 20. december kl. 10.00-12.30
Pris 225 kr.
Tilmeld her

Udtalelser

Jeg, der altid kom til at kede mig, hvis noget gik for langsomt, må erkende, at de lange, seje træk, den intense koncentration på kroppen og åndedrættet, og den milde, klare og kærlige måde, Anne-Mette underviser på, har slået så meget rod i mig, at jeg kommer til at holde fast i yin yoga for evigt! Det giver mig smidighed i både krop og sind, og derfra kan jeg gå ud i verden og bruge min energi og mit drive på en anden og meget sundere måde. Jeg bliver faktisk stærkere af at finde hvile og ro i yogaen.
Det er svært at beskrive. Men giv dig selv den gave at prøve det! Hos jo’jo:ga er holdene meget små og stemningen tryg og omhyggelig. Der er hele tiden nærvær og fokus på ens måde at være i stillingerne, og Anne-Mette er enormt dygtig til at skabe og bevare et trygt og roligt rum omkring en, med sin blide og afstemte stemme og sin store viden om krop, bindevæv og yoga. Alle slags mennesker i alle aldre vil kunne få så meget ud af denne undervisning.”
Helene