Search
Search Menu

Handelsbetingelser

Tilmelding er personlig og bindende og kan ikke refunderes.
Hvis et forløb bliver aflyst får du det fulde beløb refunderet. Hvis en undervisningsgang bliver aflyst får du beløbet svarende til den ene gang refunderet.

Udgangspunktet er, at man tilmelder sig et helt forløb. Det er således ikke muligt kun at tilmelde sig en enkelt gang eller forkorte forløbet, hvis det ikke er muligt at deltage alle gangene.

Hvis du af den ene eller anden grund bliver nødt til at aflyse en undervisningsgang, får du ikke undervisningsgangen refunderet. Så vidt det er muligt har du mulighed for at få en erstatningstime på et af de andre igangværende hold, inden for den periode det forløb du er tilmeldt strækker sig. Der tages dog forbehold for, at et hold kan være fuldt booket eller at der kun er et igangværende hold af den type du er tilmeldt, således at dette ikke kan lade sig gøre.

Hvis du er gravid og har termin i løbet af et forløb tilpasses forløbet ift. din terminsdato.

Endelig tages der forbehold for at aflyse et forløb eller workshop ved mindre end 3 tilmeldte.

Helbredstilstand og personskade

Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i undervisningen. Derudover tages der ikke ansvar for personskader pådraget af andre deltageres handlinger eller mangelfulde handlinger.