Search
Search Menu

Gravid yoga

Graviditet er forbundet med store forandringer både fysisk og psykisk.

Gennem øvelser der er tilpasset din gravide krop, vil du styrke kroppen, forebygge gener og øge dit generelle velvære. I undervisningen er der desuden fokus på bevægelser der er med til at lindre under veerne samt åndedrætsøvelser, så du lærer at trække vejret gennem veerne.

Undervisningen foregår i et roligt tempo og er en stille stund for både dig og din baby.

Undervisningen er tilrettelagt således at alle kan være med – både dig der har praktiseret yoga i mange år og dig som aldrig før har sat fødder på yogamåtten. Du kan drage fordel af undervisningen helt frem til din termin.

Undervisning

Der er i øjeblikket ikke gravid yoga.

Udtalelse

”Jeg har gået til gravid yoga hos jo’jo:ga, fra jeg var halvvejs i graviditeten, og fortsætter frem til termin. Det har været så skønt. Der er en virkelig rar og imødekommende stemning hos Anne-Mette, og som fuldstændig nybegynder  i yoga, har jeg følt mig taget rigtig godt imod. Jeg har i denne graviditet haft en del kramper i benene om natten, og nogle nerver der er blevet klemt lidt, og det har været SÅ rart for min krop at blive strukket igennem og løsnet op. Min mand har ligefrem kunne se det på mig, og måden jeg gik på, bagefter. Derudover har jeg også fået meget ud af fokus på vejrtrækning, og hvad det kan gøre for forbindelsen til resten af kroppen. Noget jeg tænker er brugbart i mange sammenhænge, i livet – ikke mindst til fødslen.
Jeg vil varmt anbefale gravid yoga hos jo’jo:ga til andre gravide.”
Sofie